ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΩΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 το καθιερωμένο πλέον «Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών.

Το πρωί, τελέστηκε στο εξωκλήσι που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία πάνω στο βουνό πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία από το Σύλλογό μας και την οικογένεια Μυλωνά την οποία παρακολούθησε πλήθος προσκυνητών.
 Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, διανεμήθηκαν οι άρτοι, γλυκά προσφορά των γυναικών του συλλόγου τις οποίες και ευχαριστούμε και ένα κέρασμα με γουρνοπούλα, μπύρες και αναψυκτικά προς όλους, προσφορά του Συλλόγου.
Η γιορτή συνεχίστηκε το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.
Ξέφρενο κέφι και...

νεανικός παλμός χαρακτήρισαν ακόμα μία φορά το παραδοσιακό πανηγύρι. Με τον δεξιοτέχνη Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο, την Αγάθη στο τραγούδι και τη συνοδεία της εξαίρετης ορχήστρας τους το κέφι έφτασε στο ζενίθ. Η νεολαία κράτησε τα σκήπτρα στο χορό, συμπαρασύροντας και τους μεγαλύτερους σε ένα ξεφάντωμα που κράτησε έως τις πρωινές ώρες.Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Χίνης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπάζιος και Δημήτρης Γιώτης, οι Δημ. Σύμβουλοι Κώστας Μιχόπουλος, Ανδρέας Δούκουρης, Γιάννης Γεωργακόπουλος και ο δικός μας Ηλίας Τσίρμπας, οι Εκπρόσωποι Τ.Κ. Μαλλωτών Δήμητρα Βελισσάρη και Μακρυσίου Δημήτρης Πριλίγκος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ραψομματαίων «Ο Άγιος Γεώργιος» Ηλίας Κιαπές, Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» Λεωνίδας Κανέλλος, Πολιανής Μεσσηνίας Ηλίας Κανελλόπουλος και η παρέα του Συλλόγου Τουρκολεκαίων.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα κερδίζουν οι αριθμοί: 1473, 139, 637, 744, 1726, 1598, 1365, 540, 131, 132, 508, 722, 468, 335, 855, 752, 1096, 1419, 1455, 470, 523, 117, 668, 676, 66, 565, 411, 412, 608, 1307, 932, 933 και ήταν προσφορά του Συλλόγου μας, του Αλέκου Μυλωνά, της οικογένειας Κόκκοτα, του Διονύση Κόκκοτα, του Γιώργου Παναγόπουλου, της οικογένειας Μπάζιου, της οικογένειας Βελισσάρη, της Ευαγγελίας Παπαελευθερίου, του Γιάννη Δουβή, των Ανταλλακτικών Τρυφωνόπουλου και των επαγγελματιών της Μεγαλόπολης: Ζυμαρικά Μακρή, Κρεοπωλείο Μπάζιου, «Γερμανός» Ηλίας Στασινός, Τουριστικό Γραφείο Λιακόπουλου, Πρατήριο υγρών καυσίμων Δ. Παππάς, Κέντρο Τύπου «Το Περίπτερο», Εργαλεία Νίκος Μαρινόπουλος, Μαναβική Μπαλάσκας,  «Αρκαδιανή», της Αφροδίτης Σαραντοπούλου και του ΒΥΤΙΝΑ CLUB Δ. Παππάς τους οποίους ευχαριστούμε.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και τους εύχονται ο Προφήτης Ηλίας να είναι πάντοτε δίπλα τους.Τέλος, ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες σε όλους όσοι με την εθελοντική τους εργασία και το κέφι τους συνέβαλλαν στην επιτυχία του πανηγυριού. 

Περισσότερες φωτογραφίες και videoαπό την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο blogτου Συλλόγου http://mallota-arcadias.blogspot.gr/

Σχόλια